VAASAN SUUNNISTAJAT RY                                   TIEDOTE

VAASARASTIT TEERINIEMEN KARTALLA

 

Vaasan Suunnistajat ry on suunnistuksen erikoisseura, joka toimii aktiivisesti Vaasassa ja sen lähialueilla. Järjestämme vuosittain kesäkauden aikana vähintään yhden kansallisen suunnistuskilpailun. Seuran jäsenmäärä kasvaa tällä hetkellä vuosittain. Toimimme hyvässä yhteistyössä etenkin suomenkielisten alakoulujen kanssa ja järjestämme heille mm. kevätkaudella oman parisuunnistuskisan. Syyskesällä koulujen alkaessa, järjestämme heille harjoitusmahdollisuuden kolmena eri tapahtumapäivänä. Kouluilla on käytössään seuran tekemiä suunnistuskarttoja kaupunkimme lähialueitten maastoista.

 

Kasvattajaseurana järjestämme vuosittain oravapolkutoimintaa 7-18 -vuotiaille lapsille/nuorille. Viime kesänä toiminnassa oli mukana n. 110 lasta/nuorta. Uusi oravapolku…. alkaa Länsimetsän koululla maanantaina 16.4. klo 17.30-19.00. Tervetuloa perheenä mukaan!

 

Harrastesuunnistuksen osalta järjestämme iltarasteja kesäkauden aikana viikoittain torstai-iltaisin yhteistyössä IF Femmanin suunnistusjaoston kanssa.  torstaina 19.4 on tarkoitus järjestää Vaasarastit Teeriniemen kartalla, jossa lähtö ja maali sijaitsee Huutoniemen jalkapallokentän läheisyydessä Teinikuja päässä. Tapahtuma alkaa klo 17.00 ja siihen osallistuu arviolta n. 150 henkeä. Ratavaihtoehtoja löytyy kaikenikäisille ja -taitoisille henkilöille! Toivomme, että tiedotatte alueella asuville tapahtumasta ja samalla toivomme heiltä suopeaa suhtautumista  tapahtumaan osallistuvia eri ikäisiä suunnistusharrastajia kohtaan. Tervetuloa tutustumaan alueella olevaan korttelisuunnistusmaastoon!

 

Vaasan Suunnistajat järjestää vuodollaan kevätkesällä 3-osaisen Firmaliigatapahtuman, johon voi ilmoittautua halukkaat yhdistykset/laitokset/yhteisöt ja porukat huhtikuun loppupuolella. Firmaliiga uudistuu siten, että siihen voi tulla mukaan myös vähä suunnistustaitoa ja -kokemusta omaavat harrastajat. osatapahtumat pidetään kaupungin tutuilla lähimaastojen puistokartoilla, joissa ratojen vaikeusaste  ja pituus on iltarastien C-tason luokkaa. Tarkempaa tietoa voi hakea seuran kotisivulta; www.vaasu.fi